Vakcollegegroep.nl

Als je graag met je handen nieuwe producten creëert en je houdt van auto’s dan is bedrijfswageninrichter een mooi beroep. Er is echter geen specifieke opleiding voor dit beroep. Er zijn verschillende vakmensen die uiteindelijk als bedrijfswageninrichter aan het werk gaan.

Welke opleidingen zijn geschikt

Bedrijven als worksystem.nl die gespecialiseerdzijn in bedrijfswagenrichting hebben mensen in dienst die kennis van zaken hebben. Dit zijn vakmensen die de opleiding tot timmerman, plaatwerker, interieurbouwer of carrosseriebouwer hebben afgerond. Het grote voordeel hiervan is dat je met een van deze opleidingen in meerdere sectoren van de autowereld aan de slag kunt. Als bedrijfswageninrichter zul je dan in de praktijk de fijne kneepjes van het vak leren.

De medewerkers van Worksystem.nl worden dan ook voortdurend bijgeschoold over de materialen die gebruikt worden en er vinden regelmatig veiligheidstrainingen plaats.

Het heeft uiteraard de voorkeur als je tijdens je opleiding stage kunt lopen in de bedrijfswageninrichting, zodat je direct al praktijkervaring op kunt doen.

Bijzonder basisonderwijs