Vakcollegegroep.nl

Het is tegenwoordig volstrekt normaal dat ouders door middel van activiteiten betrokken zijn de school van hun kinderen. Zo zijn er voorleesouders, overblijfouders of luizenouders actief op school en dit is goed voor de groepsdynamiek. Als jij ook actief wilt zijn op de school van je kind(eren), dan kun je ervoor kiezen om rijouder te worden.

Wat is er nodig voor een rijouder?

Het kan nodig zijn om je auto naar Worksystem.be te brengen. Je hebt immers een goede auto nodig waarmee je leerlingen veilig kunt vervoeren. Bij Worksystem.be wordt je auto door professionele medewerkers omgebouwd voor het degelijk en veilig vervoer van meerdere leerlingen.

Waarvoor wordt je ingezet als rijouder?

Hoewel kinderen zelfstandig dienen te worden en er zelfs onderwijssystemen zijn waar dit gestimuleerd wordt, zijn rijouders hard nodig. Denk aan leerlingen die naar het bijzonder onderwijs gaan en op afstand wonen. De rijouder maakt gemakkelijk vervoer naar school mogelijk. Verder maak je je als rijouder verdienstelijk voor het vervoer van leerlingen naar zwemles, excursies of schoolreisjes.