Vakcollegegroep.nl

Als je kind binnenkort naar de basisschool gaat, dan heeft het kleding nodig voor tijdens de gymles. Die kleding kun je gelukkig heel eenvoudig bestellen bij aimnsportswear.nl en andere online sportwinkels. Welke gymkleding moet je in ieder geval kopen voor een aankomend schoolkind?

Sportbroek

Een korte sportbroek van aimnsportswear.nl is nodig voor de gymlessen binnen. Doordat de benen bloot blijven houdt je kind het koel – zelfs bij zwaardere trainingen zoals de Coopertest.

Sportshirt

Een kort sportshirt is de basis bovenkleding voor de gymles. Kies een blend van een kunststof (zoals polyester) en katoen. Zo’n sportshirt van gemengde textielvezels ademt en voert zweet goed af.

Zaalschoenen

Kies voor speciale zaalschoenen met platte zolen, die een goede grip geven op de ondergrond van een sportzaal. De meeste scholen staan alleen schoenen met een lichtgekleurde (niet afgevende) zool toe.

Buitenkleding

Als het kind ook in het najaar buiten moet sporten, houdt een joggingbroek en een sweater hem of haar warm genoeg. Bestel bij aimnsportswear.nl ook sportschoenen met een goede grip op gras.

Bijzonder basisonderwijs